Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Резултати од екстерните испити на државната матура за учебната 2018/2019

2019-07-04 15:13:28Резултатите од екстерните испити на државната матура за учебната 2018/2019 година , се достапни на следниот линк http://matura.gov.mk/results.aspx?language=MK истите се објавени и на огласните табли во училиштето.

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner