Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Известување за почеток на учебната 2019/20 година

2019-08-30 13:26:57Се известуваат учениците од ДУФК Методи Митевски - Брицо Скопје дека учебната 2019/20 година започнува во понеделник 02.09.2019 со почеток од 07:30 часот за паралелките по македонски наставен јазик и 13:30 часот за паралелките по албански наставен јазик.

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner