Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Катерина Ацевска ученичка во ДУФК Методи Митевски - Брицо Скопје, е светски шампион во џуиџицу жени нa 16-от светски куп одржан во Букурешт Романија

2019-09-18 09:33:33Катерина Ацевска ученичка во ДУФК Методи Митевски - Брицо Скопје, е светски шампион во џуиџицу жени нa 16-от светски куп одржан во Букурешт Романија