Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Известување за почетокот на второто полугодие во учебната 2019/2020 година.

2020-01-20 14:31:11Се известуваат учениците на ДУФК Методи Митевски Брицо - Скопје дека второто полугодие во учебната 2019/2020 година започнува во вторник 21.01.2020 со Втора смена од 13:30 часот за паралелки по македонски наставен јазик, и прва смена од 07:30 паралелките по албански наставен јазик.

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner