Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

РАНГ ЛИСТА НА ПРИМЕНИ УЧЕНИЦИ ВО ПРВА ГОДИНА ВО ПРВОТО ПРИЈАВУВАЊЕ ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК ОД УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА НА АЛБАНСКИ НАСТАВЕН ЈАЗИК

2020-06-22 10:56:26REZULTATET E REGJISTRIMIT ne paraqitjen e pare 2020-21

ЛИНК

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner