Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

РАНГ ЛИСТА НА ПРИЈАВЕНИ УЧЕНИЦИ ВО ПРВА ГОДИНА ВО ВТОРОТО ПРИЈАВУВАЊЕ ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК ОД УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА НА МАКЕДОНСКИ НАСТАВЕН ЈАЗИК

2020-06-26 09:33:44РАНГ ЛИСТА НА ПРИЈАВЕНИ УЧЕНИЦИ ВО ПРВА ГОДИНА ВО ВТОРОТО ПРИЈАВУВАЊЕ ВО ПРВИОТ УПИСЕН РОК ОД УЧЕБНАТА 2020/2021 ГОДИНА НА МАКЕДОНСКИ НАСТАВЕН ЈАЗИК

 

ЛИНК

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner