Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

И Н Т Е Р Е Н О Г Л А С за пријавување за упис на ученици во прва година за третото пријавување во јунскиот уписен рок во учебната 2020/2021 год.

2020-06-26 19:42:59И Н Т Е Р Е Н О Г Л А С
за пријавување за упис на ученици во прва година за третото пријавување во јунскиот уписен рок во учебната 2020/2021 год.

 

 

ЛИНК

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner