Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Нов распоред на ѕвонење

2020-11-20 15:34:53

Од понеделник, 23.11.2020 година, наставата ќе се одвива во прва смена со следниот распоред на ѕвонење:

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner