Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Антонио Мирков, ученик од 3б, најдобар голгетер за кадетите на Вардар!

2020-12-27 23:44:33

Нашите ученици, секогш на врвот!

Антонио Мирков најдобар голгетер за кадетите, второто место е за стоперот Ѓоргоски

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner