Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Почеток на новата учебна година 2022/2023

2022-08-31 11:11:58

Почитувани ученици, Ве известуваме дека учебната година почнува на 01.09.2022 година (четврток) со почеток во 7:30 часот. На линкот подолу, можете да ги видите листите со ученици распределени по класови. Ви посакуваме среќен почеток и многу успеси во учењето!

ЛИНК

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner