Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Почеток на новата учебна 2023/24 година

2023-08-31 19:22:17

Почитувани ученици, Ве известуваме дека учебната година започнува на 01.09.2023 , настава на македонски јазик од 07:30 часот, настава на албански јазик од 13:30 часот. На линковите подолу можете да ги видите листите со ученици распределени по класови.

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner