Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Аид Салихаси со признание од град Скопје за најталентиран спортист кадет за 2017 година.

2017-12-29 16:27:17Аид Салихаси ученик во ДУФК Методи Митевски - Брицо Скопје,  член на боречкиот клуб Тефејуз од Скопје, се стекна со признание од град Скопје за најталентиран спортист кадет за 2017 година.

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner