Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Хамза Јашари со признание од Сојузот на спортови Скопје, спортист на годината 2017 - младинец

2017-12-29 17:45:57 

Хамза Јашари ученик во ДУФК Методи Митевски - Брицо Скопје, член на џудо клуб Миоки од Скопје, се стекна со признание од Сојузот на спортови Скопје, спортист на годината 2017 - младинец

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner