Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Хамза Јашари ( 5 место ) од град Скопје најуспешен спортист во младинска категорија за 2017 година.

2017-12-29 17:47:33Хамза Јашари ученик во ДУФК Методи Митевски - Брицо Скопје, член на џудо клуб Миоки од Скопје, се стекна со признание ( 5 место ) од град Скопје најуспешен спортист во младинска категорија за 2017 година.

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner