Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Известување за почетокот на второто полугодие во учебната 2017/2018 година

2018-01-17 23:09:02Се известуваат учениците на ДУФК Методи Митевски Брицо - Скопје дека второто полугодие во учебната 2017/2018 година започнува во понеделник 22.01.2018 со
Прва смена од 07:30 часот за паралелки по македонски наставен јазик, и втора смена од 13:30 паралелките по албански наставен јазик.

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner