Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Известување за работен ден

2018-04-12 14:47:50Согласно календарот за организација на учебната година 2017/18,
им се соопштува на учениците од ДУФК Методи Митевски Брицо - Скопје дека од сабота 14.04.2018 е работен ден со часови од петок.

Прва смена од 07:30 часот за паралелки по албански наставен јазик и Втора смена од 10:30 за паралелките по македонски наставен јазик.

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner