Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Прво место во Футсал државната спортска лига (жени)

2018-04-23 22:26:28Ученичките од Методи Митевски - Брицо Скопје освоија прво место во Футсал државната спортска лига 2017/2018

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner