Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Прво место во Ракомет државната спортска лига (жени)

2018-04-24 21:28:12Ученичките од Методи Митевски - Брицо Скопје освоија прво место во Ракомет државната спортска лига 2017/2018

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner