Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Медали од Средно училишна лига на град Скопје и Државна училишна лига

2018-05-04 15:25:04Честитки за учениците на Методи Митевски Брицо – Скопје
 
Средно училишна лига на град Скопје
 
1 место ФУТСАЛ – Жени
1 место РАКОМЕТ – Жени
1 место РАКОМЕТ – Мажи
 
Државна училишна лига
 
1 место РАКОМЕТ – Мажи
1 место РАКОМЕТ – Жени

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner