Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Волонтерите од Методи Митевски Брицо на Виз Eр Скопски маратон 2018

2018-05-06 18:42:54Волонтерите од Методи Митевски Брицо предводени од професорката Божурка Гошевска успешно си ја завршија својата работа на овогодинешниот на Виз Eр Скопски маратон 2018

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner