Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Известување за почеток на учебната 2018/19 година

2018-08-31 15:17:36Се известуваат учениците од ДУФК Методи Митевски - Брицо Скопје дека учебната 2018/19 година започнува во понеделник 03.09.2018 со почеток од 07:30 часот за паралелките по македонски наставен јазик и 13:30 часот за паралелките по албански наставен јазик.

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner