Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Известување за почетокот на второто полугодие во учебната 2018/2019 година

2019-01-20 10:33:10 Се известуваат учениците на ДУФК Методи Митевски Брицо - Скопје дека второто полугодие во учебната 2018/2019 година започнува во понеделник 21.01.2019 со
Прва смена од 07:30 часот за паралелки по македонски наставен јазик, и втора смена од 13:30 паралелките по албански наставен јазик.

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner