Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Марио Мицковски со две злата на Специјалната олимпијада која се одржува во Абу Даби.

2019-03-22 17:45:11Ученикот од спортската гимназија Марио Мицковски со две злата на Специјалната олимпијада која се одржува во Абу Даби.
Марио Мицковски беше најдобар на пливачките трки на 50 метри во слободен стил,  како и во дисциплината 25 метри грбно.

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner