Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

I место во футсал од регионалната лига, во скопскиот регион за средни училишта во женска конкуренција

2019-04-02 17:33:01Во салата во СУГС " Зефљуш Марку " од Скопје се одиграа натпреварите од вториот и завршен турнир во футсал од регионалните лиги во скопскиот регион за средни училишта во женска конкуренција.
Екипата на ДУФК" М.М.Брицо предводена од тренерот Божурка Ѓошевска издвои победа од 12:0 против екипата на СУГС " Орце Николов "

Во прилог конечна ранг листа-пласман
1.ДУФК"М.М.Брицо" 6 бод.
2.СУГС"Ј.Б.Тито" 4 бод.
3.СУГС"Зеф Љуш Марку" 1 бод
4.СУГС"Орце Николов" 1 бод

 

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner