Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

I место државно првенство во одбојка - лига систем на средни училишта сезона 2018/2019

2019-05-23 13:24:49Учениците од ДУФК Методи Митевски Брицо - Скопје секција одбојка машки предводена од тренерот Панче Јакимовски го освоија I место на државното првенство - лига систем за средни училишта за сезоната 2018/2019.

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner