Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Список на ученици кои дополнително ќе полагаат проверка на психофизичките способности кои заради спортски активности не полагаа во првото пријавување

2019-06-21 10:34:35ЛИНК

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner