Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Бесир Алили во 5-те најуспешни спортисти во младинска категорија

2019-12-24 21:56:35Ученикот во ДУФК Методи Митевски Брицо и борач во боречкиот клуб Liria, Бесир Алили го зазаде првото место во категоријата најуспешни млади спортисти.

 

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner