Државно училиште за физичка култура
Методи Митевски – Брицо - Скопје

Прво место во Ракомет државната спортска лига (мажи)

2018-04-26 00:41:19Учениците од Методи Митевски - Брицо Скопје освоија прво место во Ракомет државната спортска лига 2017/2018

Корисни линкови

AMS
eDnevnik e-ucebnici2 BRO-baner